SM i gatukonst

Nu har de byggt ett stort plank runt mitt älskade rådhus, ska tydligen rot-renoveras enligt Carl Westmans originalritningar. När jag ritade möbler gjorde man flera skisser innan man kom fram till den perfekta lösningen, räknas alla skisser som originalritningar undrar man. Nej förresten, vem är jag att ha en åsikt om det, blir säkert varsamt och väl renoverat.

Planket skulle vara ett perfekt ställe för SM i gatukonst, grafitti, affisch, stickers eller vad som helst, alla bidrag välkomnas varmt. En grundmålad omväxlande vit och grå yta på tusentals kvadratmeter, det är liksom nästan inte ens vandalism eftersom planket är ett tillfälligt skydd under själva renoveringen blir lite inofficiellt, vinnare koras senare i höst. Uppmanar givetvis inte till direkta olagligheter men bättre yta för klotter av alla de slag har sällan skådats, T-Rådhuset
www.sl.se, www.gatukonst.se

Gick förbi LOD uppe vid Fleminggatan, de skyltar med superhärlig grön Astroturf, när ska de, som Estrid Ericson på trettiotalet, dra ner till Strandvägen. Spinnoffen Made by: på Vikingagatan 20, platsar också på bättre adress. Nyare Svenskt Silver kunde galleriet heta, nutida känns lite omodernt, dags för ett generationsskifte på galleriscenen. Jag har inte tid men någon borde ta tag i det. Idé söker entreprenör, Stael von Holstein (eller hur det nu stavas) skulle vara stolt.  www.lod.nu, www.madeby.se, www.nutida.nuwww.svenskttenn.se

Fanns ett galleri som hette Gallerie Moderne på trettiotalet, visade inredning och konsthantverk på bra adress. Futurums gamla lokaler på Norr Mälarstrand, som nu är resebyrå, skulle passa perfekt för någon driftig person med estetiska ambitioner. Jag lovar att skriva om alla fina utställningar och domänet är ledigt, bara en tanke .

Kommentarer
Postat av: hxflx

Vad är de med folk och vilja göra någon slags tävling av gatukonst, GE FAN i det! Vi såg hur de gick för ZTV när dom försökte med precis samma sak som DU, inte bra!
Uppmana folk ist till att fortsätta måla / sprida sin konst på gatorna.
SM I GATUKONST KOMMER ALDRIG ATT EXISTERA.

2007-08-13 @ 15:12:14
Postat av: robert

hxflx,
visste inte att det var känsligt, det var mer som ett allmänt uttrop till alla att utnyttja den fina väggen. man vill ju inte hamna i samma påse som ZTV hu hemska tanke.
intressant att reaktionen från de rättrogna är så snabb, tack för det.
:r

2007-08-13 @ 17:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback