Gatukonst eller klotter

image22

Kungsholmsstrand under st eriksbron, bilden knyckt hos
www.gatukonst.se

Ta en promenad längs Kungsholmstrand i eftermiddag, se Karlberg i sommarsolen och håll utkik efter den här under en av broarna. Kan man tycka annat än att det är humoristiskt, tänk er ett par av den här snubben på planket runt rådhuset, grymt snygg målning. SM var tydligen helt fel även som tanke, ZTV har tydligen provat redan inte alls populärt bland de rättrogna, fick skäl av hx flx efter mindre än en dag. Inte alls roade av att tävla våra vänner gatuartisterna, det måste man ju respektera.

Min poäng var bara att det finns en väldigt stor fin vägg att bedriva gatukonst på. Jag vill inte lägga mig i subkulturens finare politiska nyanseringar. glöm hela saken, fast skulle det dyka upp något på planket är det ju trevligt förstås.
Gick görbi en bra gatsten på drottningholmsvägen 1, texten puppy och en skön hund i mässing, snygg. Titta neråt nästa gång du har vägarna förbi, är det någon som har en länk till gruppen som gör trottoarkonsten, har sett massor av tankeväckande stenar det senaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback